Nume:
Cardiologie Dr Bonţea Vlad
Telefon:
0742 419 196
Adresa:
Str 22 Decembrie 1989 Zalau.

Cardiologie Dr Bonţea Vlad
Cardiologie

Cardiologie este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace.Pentru cresterea acuratetei diagnostice si evaluarea stadiului de boala, consultul cardiologic este completat cu analize de laborator specifice, explorari functionale cardiace - electrocardiograma (ECG), test de efort, monitorizare ambulatorie a tensinii arteriale (TA) si explorari paraclinice specifice - radiografia cardio-pulmonara, ecografia cardiaca transtoracica si transesofagiana, ecografia Doppler vascular.Examenele medicale cuprind toată aria de diagnostic cardiologic: Consultaţie cardiologică, Electrocardiografie (ECG), Electrocardiogramă, Test ECG de effort, Holter ECG 24h, Holter de TA 24h, Ecocardiografie trans-esofagiană, Ecocardiografie doppler transtoracică, Test de efort pe bicicletă sau covor rulant.

Detalii

Consult+EKG+Ecografie cardiaca Doppler
Durată variabilă • 200 lei
Este evaluarea standard ce se impune in cazul primei evaluări cardiologice și pt urmărirea pacienților cardiaci cronici . 
Ecografie Doppler vasculara
Durată variabilă • 200 lei
Se referă la evaluarea circulației venoase (de obicei la nivelul membrelor inferioare) și arteriale (carotide, membre superioare și inferioare). 
Monitorizare Holter EKG/24 ore 12 canale
Durată variabilă • 180 lei
Permite înregistrarea continua EKG pt 24,48, 72 ore cu evidențiereaa ritmului și a altor parametri cardiaci importanti. Doar dispozitivele cu 12 canale (topul de gama) permit o diagnosticare acurata. 
Monitorizare Holter de Tensiune/24 ore
Durată variabilă • 100 lei
Permite înregistrarea diurna și nocturna la 15/30 min a valorilor tensionale in mediu uzual de activitate permițând diagnosticarea diferitelor tipuri de TA și implicit o mai mare eficientă terapeutica 
Consult + EKG
Durată variabilă • 100 lei
Consult + EKG + IGB (indice glezna-brat)
30 minute • 200 lei
Permite evaluarea generală cardiologică și a circulației arteriale la nivelul membrelor inferioare in scopul diagnosticării, stadializarii și tratamentului arteriopatiei obliterante (ACOMI). 
Testare la efort EKG (banda) -in curând
Durată variabilă • 200 lei
Testarea la efort permite diagnosticarea patologiei coronariene (cardiopatiei ischemice) sau necesitatea unor investigații suplimentare pt elucidarea acesteia. Banda este net superioară bicicletei. 

 

Servicii

© 2015 Copyright by cardiologie-romania.ro